Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Bavard Languages s.r.o. - jazykové pobyty

Bavard Languages s.r.o. - jazykové pobyty

Vodičkova 25
110 00 Praha 1
Telefon: +420 222 251 500
Web: http://www.bavardlanguages.cz
Email: info@bavardlanguages.cz

 

Agentura Bavard Languages vznikla v roce 2015, kdy jsme se osamostatnili po téměř deseti letech práce pro švýcarskou agenturu ESL, která ovšem zůstává naším blízkým partnerem. Díky osamostatnění tak máme kompletní svobodu a flexibilitu, abychom vyšli vstříc požadavkům českých a slovenských klientů.

jazykové pobyty

Proč zrovna Bavard Languages? „Bavard“ znamená v překladu „hovorný“, „upovídaný“, „kecal“ nebo i „žvanil“ - a naším cílem je právě to, aby se z Vás, našich zákazníků, stali hovorní a upovídaní kecalové v cizích jazycích.

Česko – americká spolupráce

Jako majitelé Bavard Languages máme dohromady více než 20 let zkušeností s jazykovými pobyty v zahraničí a s výukou cizích jazyků.

Američan Will žije a pracuje v České republice od roku 2007, ovládá (kromě angličtiny) i španělštinu, francouzštinu a češtinu. Absolvoval jazykové kurzy v Argentině, Španělsku, Francii a Švýcarsku. Během svého pobytu v ČR vyučoval na gymnáziích a univerzitách a v současné době se kromě práce v Bavard Languages věnuje prezentacím a seminářům po celé zemi a organizuje jazykové kempy pro děti v Krkonoších a na Vysočině.

jazykové pobyty

Čech Jiří má za sebou několikaletou praxi v oboru jazykového vzdělávání v zahraničí, a to z obou stran bariéry. Od roku 2006 do roku 2009 studoval a pracoval v Austrálii, díky čemuž poznal pocity našich klientů a ihned poté začal pracovat pro ESL a organizoval jazykové pobyty pro stovky zákazníků. Díky své práci navštívil i mnoho partnerských škol v Anglii, Austrálii, Německu, Španělsku, Itálii nebo na Maltě a absolvoval i jazykové kurzy v Sydney, Seville a Mnichově.

Co přinášíme Vám?

Všechny tyto zkušenosti pro Vás znamenají vysokou kvalitu poradenství a služeb. Ať už jsou Vaše cíle či rozpočet jakýkoliv, Bavard Languages se pokusí najít řešení, které je pro Vás nejlepší. Rozumíme, že jazykový pobyt v zahraničí je investicí finanční i časovou a uděláme vše pro to, abyste dosáhli svých cílů.

jazykové pobyty

V Bavard Languages se soustředíme pouze na studium jazyků v zahraničí. Jsme v každodenním kontaktu se studenty i partnerskými školami, abychom zvládali i nejnovější trendy. Díky tomu můžeme poskytnout služby té nejvyšší kvality. Ať už je to Váš první jazykový pobyt v zahraničí, nebo jste již cestovali s jinou agenturou – zažijte rozdíly s Bavard Languages.

Články:
Cestování s výukou jazyků, nejlepší kombinace jak se naučit mluvit anglicky
Vydejte se na work and study do země hobitů, nebo za klokany

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Mexiko dovolená

Dovolená MexikoBělostné pláže Mexika a aktivní poznávání za rozumnou cenu. Poznejte všemi smysly opravdové Mexiko ve všech jeho barvách.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.