Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Riviera Tour - okružní plavby lodí s delegátem

Riviera Tour - okružní plavby lodí s delegátem

Lidečko 31
75612 Horní Lideč
Telefon: 571 424 588
Web: https://www.rivieratour.cz
Email: info@rivieratour.cz

 

RIVIERA TOUR – cestovní kancelář, která se výhradně specializuje na služby a servis jedné plavební společnosti, a to plavební společnosti MSC Cruises.

RIVIERA TOUR je největším prodejcem plaveb s dopravou a s delegátem MSC CRUISES pro Českou republiku a Slovensko a v roce 2016 byla vyhlášena jako BEST GROUP PRODUCER MSC CRUISES pro ČESKOU REPUBLIKU, SLOVENSKO a RAKOUSKO. Dopravu do přístavu zabezpečujeme z celé ČR vlastními autobusy anebo letecky. Rodinná cestovní kancelář, kde zájem o každého klienta je opravdu upřímný se snaží pro každého klienta vytvořit ty nejlepší podmínky v rámci možností pro jeho dovolenou.

Riviéra Tour

Výběr plaveb s dopravou a delegátem pravidelně prezentován v tištěném katalogu plaveb dostal nový rozměr o nové exotické plavby a speciální plavby jako např. plavby západního a východního Středomoří, plavby do Karibiku, nebo dokonce plavby okolo Evropy a plavby kolem světa.

Riviéra Tour

Internetové stránky www.rivieratour.cz jsou propojeny přímo s databází plavební společnosti MSC Cruises. Na stránkách naleznete nejen přímé ceny plavební společnosti převedené na české koruny, ale také aktuální ceny, dostupné kapacity ale především spoustu velmi zajímavých informací o plavbách, lodních prodcedurách a životě na výletních lodích včetně fotogalerií a videí z plaveb.

Aktuální akční nabídky plaveb s dopravou a delegátem.

Online objednávku můžete vytvořit za pár minut a mimo jiné lze přímo objednat slevové balíčky, pakety, parkování v přístavu, nebo zdravotní pojištění. Během pár minut si tak můžete zakoupit luxusní plavbu.  Zažijete tak úplně jinou dovolenou.

Riviéra Tour

ČLÁNKY CK:
100. výročí České republiky Riviera slavila v Atlantickém oceánu
Nová generace výletních lodí MSC Cruises
Nová loď SMC SEAVIEW pokřtěna v Janově
Co zatím víme o MSC World Class
Rok 2017: Počátek nové éry plaveb na moři
Mincovní slavnost MSC Seaview
MSC Meraviglia*****- největší loď postavena evropskými majiteli
Nové trendy lodních plaveb s MSC Cruises
Plavební společnost MSC Cruises - hvězdné předávání cen nejlepším tour operátorům
Startuje nová sezóna poznávacích plaveb MSC Cruises 2014
Nové luxusní výletní lodě MSC Cruises
Výletní plavby na moři nejsou jen pro bohaté

Naše fotografie

 
 
 
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Mexiko dovolená

Dovolená MexikoBělostné pláže Mexika a aktivní poznávání za rozumnou cenu. Poznejte všemi smysly opravdové Mexiko ve všech jeho barvách.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.